Uudistunut Tekniikanmaailma.fi - houkutteleva ympäristö mainostajille

Tekniikan Maailman verkkopalvelu on uudistunut. Kaiken ytimessä pysyvä, lukijoiden arvostama luotettava sisältö, luo myös mainostajille houkuttelevan ympäristön.

Tekniikanmaailma.fin  suosio on kasvanut nopeasti parin viime vuoden aikana. Tavoitamme kuukausittain jo yli 700 000 eri kävijää, jotka ovat kiinnostuneita teknologian, tieteen ja autojen maailmasta. 

Tekniikan Maailman verkkosivusto on uudistunut perusteellisesti. Uudistuksen myötä palvelu on nyt entistäkin hyödyllisempi, monipuolisempi ja helppokäyttöisempi.

Uutta: digitaalinen Tekniikan Maailma ilmestyy joka viikko 

Tekniikan Maailman tilaajille suurin muutos on, että siirrymme verkkopalvelussa viikottaiseen julkaisurytmiin. Kun printtilehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa, verkossa digitaalinen Tekniikan Maailma ilmestyy 46 kertaa vuodessa. Suuren osan vuodesta painettu Tekniikan Maailma ilmestyy kahden viikon välein; digitaalinen Tekniikan Maailma ilmestyy myös printin ilmestymistä edeltävällä viikolla. 

Printin ilmestymistä edeltävällä viikolla ilmestyvässä digitaalisessa Tekniikan Maailmassa julkaistaan noin puolet tulevan lehden aineistosta. Sen lisäksi julkaisemme digitaalisessa Tekniikan Maailmassa vain verkkoa varten tehtyjä artikkeleita ja muun muassa poimintoja arkistoistamme.

 

Uusia mainosratkaisuja testien ja vertailujen yhteyteen

Toinen uusi palvelu on, että kokosimme yhteen paikkaan Tekniikan Maailman vertailujen testivoittajia ja yksittäisiä testejä. Kuluttaja pystyy helposti löytämään tiedon esimerkiksi siitä, mikä on TM:n vertailussa ollut esimerkiksi paras älypuhelin, langaton kuuloke tai oled-televisio. Tekniikan Maailman perusteelliset omiin mittauksiin ja arvioihin perustuvat vertailut ovat monien lukijoiden mielestä lehden arvokkainta sisältöä. 

TM talviautotesti

Haemme uusia keinoja rakentaa testien ja vertailuvoittajien yhteyteen uudenlaisia mainosratkaisuja. Esimerkiksi yksittäisen testin tai testivoittajan yhteydessä voi olla linkkejä verkkokauppoihin, josta tuotteen voi ostaa.

 

TM_Testivoittajat

 

Kokosimme yhteen paikkaan helposti löydettävään muotoon myös kaikki yksittäiset Tekniikan Maailman testit ja koeajot. Nämä ovat ainutlaatuisia ja lukijoille arvokkaita sisältöjä, joiden äärelle he palaavat monta kertaa. 

 

Tilaajille lehden koko arkisto vuodesta 1953

Uudistimme myös Tekniikan Maailman verkkopalvelun arkistohaun. Verkkopalvelussa on tilaajille tarjolla koko lehden arkisto vuodesta 1953 lähtien. Arkisto on tehty helposti selailtavaksi, ja toimitus on poiminut näytille arkistojen aarteita vuosien varrelta.

TM_arkisto

 

Myös palvelun hakutoimintoa on parannettu, jotta arkistojen sisältöä olisi helpompi tutkia. 

Verkon lisäksi kiinnostuneet tavoittaa myös uutiskirjeellä 

Tietysti verkkopalvelussa kerrotaan myös päivän tärkeimmät uutiset tieteen, teknologian ja autojen maailmasta. Joka arkipäivä lähetettävä uutiskirjeemme tavoittaa yli 22 000 ihmistä.

 

Picture of Sami Rainisto

Sami Rainisto

Toimituspäällikkö, Tekniikan Maailma

sami.rainisto@otava.fi

Seuraa minua:

 

 

Mediakäyttö Brändit Tekniikan Maailma