Ilmainen verkkokurssi: natiivimainonta tutuksi

Mitä natiivimainonta on, miten sitä tehdään ja minkälaisia tuloksia sillä voi saavuttaa? Tervetuloa ilmaiselle natiivimainonnan verkkokurssille, jossa kaikkiin näihin (ja varsin moneen muuhunkin) natiivimainonta-aiheiseen kysymykseen saadaan vastaus!

Haluatko kuulla salaisuuden? Täältä se tulee: natiivimainonta on aivan ylivoimainen keino esimerkiksi ostokiinnostuksen herättäjänä, brändimielikuvien muokkaajana tai ajatusjohtajuuden lunastajana.

Ylivoimaisuudestaan huolimatta natiivimainonta on vielä monelle melko tuntematon käsite. Parhaimmillaan natiivimainonta on kuitenkin hyvin kustannustehokas markkinointikeino kaupallisiin tavoitteisiin pääsemiseksi, ja siksi tahdomme tietoisuuden leviävän nykyistä laajemmalle.

Levittääksemme natiivimainonnan ilosanomaa lanseerasimme ilmaisen verkkokurssin, joka johdattaa sinut aina natiivimainonnan perusteista kampanjan tavoiteasetannan kautta odotettavissa oleviin tuloksiin saakka. 😍

Natiivimainonta A:sta Ö:hön

Natiivimainonnan verkkokurssi jakautuu kymmeneen osaan. Kurssin aikana saat viikon välein sähköpostiisi tuhdin tietopaketin, jossa perehdymme mm. seuraaviin aiheisiin:

  • Mitä natiivimainonta on?
  • Mitä hyötyä natiivimainonnasta on?
  • Milloin natiivimainontaa kannattaa hyödyntää?
  • Minkälaista toimiva natiivimainonta on – ja minkälaista se ei ainakaan ole?
  • Mitä natiivimainonnalla voi ja kannattaa tavoitella?
  • Kolme markkinoinnin haastetta, jotka natiivimainonta ratkaisee

Kirsikkana kakun päällä esittelemme asiakascasen, jossa natiivimainonnalla päästiin huipputuloksiin – kampanjalla saavutettiin yli 50 000 sivulatausta ja 180 000 kontaktia sosiaalisessa mediassa. 😍

Hyviä uutisia myös sinulle, kiireinen markkinointitaituri: kurssilla on läksyttömyystakuu, eli suoriudut urakasta ilman kotitehtäviä! 🎓

Tervetuloa mukaan oppimaan! Mukaan pääsee koska tahansa ja osallistuminen on täysin maksutonta – muista siis vinkata myös kaverille, kollegalle tai vaikkapa liiketoimintajohdolle. 

Tilaa natiivimainonnan verkkokurssi